AT&T AJUTA AMTRAK SA OFERE SERVICII FLEXIBILE DE CALATORIECum ar fi data ai putea sa rescrii modelul calatoriilor de la zero? Amtrak a facut asta deja. Abordarea companiei feroviare in privinta biletelor permite pasagerilor sa calatoreasca fara bilete de hartie si controlorilor sa verifice autenticitatea acestora utilizand smartphone-uri.


Timp de mai mult de 40 de ani, Amtrak a fost linia de cale ferata a Americii. Verificarea biletelor de hartie era insa un proces consumator de timp pentru controlori, ineficient pentru sediul central si deloc flexibil pentru calatori.

AT&T a lucrat cu Amtrak pentru a realiza o solutie de eTicketing, completata de o noua aplicatie pentru mobil, management pentru echipamente mobile si  comunicare wireless ce ofera pasagerilor flexibilitatea de care au nevoie.

Telefoanele controlorilor se conecteaza acum la sistemul back-office si clientii pot face usor modificari la planurile si abonamentele pe care le detin.

SOLUTII

Solutii inteligente si moderne

SOLUTII PENTRU TRANSPORTUL IN COMUN

Aducem pentru prima oara in Romania o solutie inteligenta si moderna ce vine in intampinare necesitatilor furnizorilor de transport public.

Te tinem la curent cu ultimele noutati
Copyright © 2022 Mobile Solutions. Termeni si conditii.
© Copyright Mobile Solutions 2022. Toate drepturile rezervate.
Realizat de