Solutii inventarierefii in pas cu ultimele tendinte din busiessO solutie revolutionara pentru retailOfera-le spectatorilor o experienta de neiutatSolutii inteligente si moderne
CONTACTEAZA-NE021-200.60.00
office@danubius-exim.ro

DESPRE NOI

Fondata in 1994 de catre doamna Nadejda Ganeva, Danubius Exim s-a axat de la inceput pe distributia de echipamente fiscale, dar si pe vanzarea de medicamente bulgaresti, detinand o cota de piata de 80% din totalul importurilor de produse medicamentoase aduse din Bulgaria in Romania.

Trecerea de la comercializarea de medicamente la distributia de case de marcat fiscale si POS-uri bancare


Dupa ce in anul 1996 producatorii de medicamente din Bulgaria au fost privatizati, compania s-a orientat exlcusiv catre comercializarea aparatelor de tip fiscal, obtinand un contract cu producatorul de profil Datecs Bulgaria.

Danubius Exim inseamna Datecs in Romania.


Astazi compania distribuie mai multe tipuri de echipamente fiscale pe piata din Romania, incepand de la case de marcat fiscale, imprimante fiscale, dar si cantare electronice sau cititoare de coduri de bare.

In prezent compania opereaza la nivel national cu produse si tehnologii ce pot fi grupate in patru divizii distincte:

Danubius Exim mai aproape de client


Danubius-Exim isi desfasoara activitatea la  nivelul intregii tari printr-o vasta retea de distribuitori in fiecare judet, dedicati scopului comun de a oferi clientilor echipamente fiscale de calitate la un pret stabil si corect.

Pe langa furnizarea de aparate de tip fiscal, Danubius-Exim ofera si servicii de service si suport, fiind prezent in toate judetele tarii si punand la dispozitia clientilor un serviciu propriu de call-center pentru echipamentele Datecs si Ingenico.

Danubius Exim inseamna calitate


Principala preocupare a Danubius este imbunatatirea continua a serviciilor si produselor oferite, in scopul satisfacerii cerintelor tuturor clientilor. Astfel, Danubius a obtinut certificare Lloyd’s Register pentru Managementul Calitatii, in conformitate cu standardul ISO 9001:2008, certificare pentru Managementul Securitatii, in conformitate cu standardul ISO/IEC 27001:2005 si a achizitionat un sistem integrat de urmarire a incidentelor de service.

www.danubius-exim.ro

SOLUTII

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice

SOLUTII DE INVENTARIERE: INFINEA TAB SAU LINEA PRO

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice ale Infinea Tab si Linea Pro in procesul de inventariere.

Fii in pas cu ultimele tendinte din busiess

SOLUTII PENTRU CURIERAT

Esti in permanenta miscare, din acest motiv ai nevoie de un partener care sa fie in pas cu tine si sa iti ofere solutii optime exact la momentul potrivit

O solutie revolutionara pentru retail

SOLUTII PENTRU RETAIL

Fata de orice alt sistem pe care l-ai folosit anterior, Infinea Pro si Linea Tab ajuta comerciantii sa fie mai aproape de consumatori, intr-o experienta unica.

Solutii inteligente si moderne

SOLUTII PENTRU TRANSPORTUL IN COMUN

Aducem pentru prima oara in Romania o solutie inteligenta si moderna ce vine in intampinare necesitatilor furnizorilor de transport public.

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat

SOLUTII PENTRU TICKETING

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat. Fie ca este un concert cu 200.000 de participanti sau un eveniment corporate, accesul se face rapid si controlat.

Te tinem la curent cu ultimele noutati
Copyright © 2021 Mobile Solutions. Termeni si conditii.
© Copyright Mobile Solutions 2021. Toate drepturile rezervate.
Realizat de