Solutii inventarierefii in pas cu ultimele tendinte din busiessO solutie revolutionara pentru retailOfera-le spectatorilor o experienta de neiutatSolutii inteligente si moderne
CONTACTEAZA-NE021-200.60.00
office@danubius-exim.ro

INTREBARI FRECVENTE

DE CE NU POT CUMPARA ONLINE PRODUSELE?

RASPUNS:

Stim ca am generat mult interes prin prezentarea produselor noastre; cu toate acestea, in ciuda avertismentelor privind faptul ca produsele noastre sunt compatibile DOAR cu aplicatiile disponibile pe acest site, multi clienti le-au cumparat in speranta ca vor functiona si cu alte aplicatii precum Safari. Din acest motiv, in loc sa dezamagim potentiali clienti dupa ce acestia au trecut prin procesul de achizitie, preferam sa fim proactivi si sa ne asiguram ca acestia inteleg situatia inainte de a plasa o comanda prin intermediul consultantilor de vanzari.

CUM VA POT CONTACTA PENTRU A COMANDA PRODUSELE?

RASPUNS:

Va rugam sa completati Formularul de Contact si un reprezentant va va contacta. Sau puteti completa informatiile in pagina produsului care va intereseaza si veti fi contactat in privinta achizitiei.

PRODUSELE VIN INSOTITE DE SOFTWARE?

RASPUNS:

Compania noastra doar comercializeaza hardware, asadar noi nu comercializam si software-ul cu care acestea functioneaza. Daca sunteti in cautarea unui software pre-made, va rugam sa va uitati pe aplicatiile create de partenerii nostri in sectiunea Aplicatii. Aceste solutii sunt dezvoltate complet, astfel incat puteti incepe sa le folositi imediat!

EXISTA O CANTITATE MINIMA PENTRU COMANDA?

RASPUNS:

Nu. Sunteti invitati sa achizitionati numarul de produse care va este necesar.

SOLUTII

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice

SOLUTII DE INVENTARIERE: INFINEA TAB SAU LINEA PRO

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice ale Infinea Tab si Linea Pro in procesul de inventariere.

Fii in pas cu ultimele tendinte din busiess

SOLUTII PENTRU CURIERAT

Esti in permanenta miscare, din acest motiv ai nevoie de un partener care sa fie in pas cu tine si sa iti ofere solutii optime exact la momentul potrivit

O solutie revolutionara pentru retail

SOLUTII PENTRU RETAIL

Fata de orice alt sistem pe care l-ai folosit anterior, Infinea Pro si Linea Tab ajuta comerciantii sa fie mai aproape de consumatori, intr-o experienta unica.

Solutii inteligente si moderne

SOLUTII PENTRU TRANSPORTUL IN COMUN

Aducem pentru prima oara in Romania o solutie inteligenta si moderna ce vine in intampinare necesitatilor furnizorilor de transport public.

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat

SOLUTII PENTRU TICKETING

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat. Fie ca este un concert cu 200.000 de participanti sau un eveniment corporate, accesul se face rapid si controlat.

Te tinem la curent cu ultimele noutati
Copyright © 2021 Mobile Solutions. Termeni si conditii.
© Copyright Mobile Solutions 2021. Toate drepturile rezervate.
Realizat de