O PERIOADA INTERESANTA PENTRU BUSINESS-UL NOSTRUAceasta este una dintre cele mai interesante perioade pentru afacerea noastra, avand o multime de lansari de produse destinate evenimentului NRF.  Recent lansatul Infinea Tab™ M creat special pentru Apple® iPad® mini functioneaza de asemenea si cu iPad mini cu Retina® display si cu noul Apple iPad Air®. In plus, puteti vedea functionalitatea echipamentului Linea Pro® 5 pentru Apple iPhone® 5 si iPod touch® generatia 5, Infinea Tab pentru iPad 2 si Infinea Blue Pad™, solutia noastra pentru Chip si PIN.

SOLUTII

Solutii inteligente si moderne

SOLUTII PENTRU TRANSPORTUL IN COMUN

Aducem pentru prima oara in Romania o solutie inteligenta si moderna ce vine in intampinare necesitatilor furnizorilor de transport public.

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat

SOLUTII PENTRU TICKETING

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat. Fie ca este un concert cu 200.000 de participanti sau un eveniment corporate, accesul se face rapid si controlat.

O solutie revolutionara pentru retail

SOLUTII PENTRU RETAIL

Fata de orice alt sistem pe care l-ai folosit anterior, Infinea Pro si Linea Tab ajuta comerciantii sa fie mai aproape de consumatori, intr-o experienta unica.

Fii in pas cu ultimele tendinte din busiess

SOLUTII PENTRU CURIERAT

Esti in permanenta miscare, din acest motiv ai nevoie de un partener care sa fie in pas cu tine si sa iti ofere solutii optime exact la momentul potrivit

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice

SOLUTII DE INVENTARIERE: INFINEA TAB SAU LINEA PRO

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice ale Infinea Tab si Linea Pro in procesul de inventariere.

Te tinem la curent cu ultimele noutati
Copyright © 2022 Mobile Solutions. Termeni si conditii.
© Copyright Mobile Solutions 2022. Toate drepturile rezervate.
Realizat de