Solutii inventarierefii in pas cu ultimele tendinte din busiessO solutie revolutionara pentru retailOfera-le spectatorilor o experienta de neiutatSolutii inteligente si moderne
CONTACTEAZA-NE021-200.60.00
office@danubius-exim.ro

TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de utilizare pentru site-ul www.m-pos.ro

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului m-pos.rosunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. M-pos.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. M-pos.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai rapid informatiile necesare. M-pos.ro este un site de prezentare al Danubius Exim SRL. Website-ul se va utiliza doar in interes personal si nu se va copia sau distribui nicio informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul site-ului. Utilizatorii au oblogatia de a respecta termenii si conditiile website-ului. In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Danubius Exim SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Limitarea raspunderii M-pos.ronu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele prezentate pe acest website sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

7. Politica de confidentialitate Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; m-pos.ro nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

SOLUTII

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice

SOLUTII DE INVENTARIERE: INFINEA TAB SAU LINEA PRO

Un inventar corect si mult mai multe avantajele practice ale Infinea Tab si Linea Pro in procesul de inventariere.

Fii in pas cu ultimele tendinte din busiess

SOLUTII PENTRU CURIERAT

Esti in permanenta miscare, din acest motiv ai nevoie de un partener care sa fie in pas cu tine si sa iti ofere solutii optime exact la momentul potrivit

O solutie revolutionara pentru retail

SOLUTII PENTRU RETAIL

Fata de orice alt sistem pe care l-ai folosit anterior, Infinea Pro si Linea Tab ajuta comerciantii sa fie mai aproape de consumatori, intr-o experienta unica.

Solutii inteligente si moderne

SOLUTII PENTRU TRANSPORTUL IN COMUN

Aducem pentru prima oara in Romania o solutie inteligenta si moderna ce vine in intampinare necesitatilor furnizorilor de transport public.

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat

SOLUTII PENTRU TICKETING

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat. Fie ca este un concert cu 200.000 de participanti sau un eveniment corporate, accesul se face rapid si controlat.

Te tinem la curent cu ultimele noutati
Copyright © 2021 Mobile Solutions. Termeni si conditii.
© Copyright Mobile Solutions 2021. Toate drepturile rezervate.
Realizat de